Witte tas Mari Malibu Alessandro lederen jqAR534L
Us 2018 Eu 18ktw88 38 15 Napoli maat Nieuw Shirt 100katoen Kiton Y6vbfIgy7
Witte tas Mari Malibu Alessandro lederen jqAR534L
Heren 2 3 S20346 Iso Saucony grijsblauw Triumph 9 loopschoenen maat D2H9IYEW
Zet ervaren specialisten in bij inrichting, aanleg, bouw, onderhoud en administratie van uw parkeergarage of parkeerterrein.

Bel nu 020-6369023 om uw specifieke parkeeruitdaging voor te leggen aan een deskundige van APS.

Witte tas Mari Malibu Alessandro lederen jqAR534L

Elke parkeersituatie vraagt om zijn eigen aanpak

Het managen van een parkeerlocatie is geen vanzelfsprekend werk waar u dagelijks of zelfs wekelijks mee bezig bent. Als woningbouwcorporatie, pensioenmaatschappij, projectontwikkelaar, VVE-beheerder, werkgever, belegger, ziekenhuis of gemeente heeft u andere dingen aan uw hoofd dan het inrichten of beheren van parkeerfaciliteiten.

Witte tas Mari Malibu Alessandro lederen jqAR534LToch hoort het erbij: in alle grote ontwikkelprojecten, overal waar veel bewoners, werknemers, bedrijven of consumenten samenkomen, zijn parkeeroplossingen onderdeel van het totale projectplan. Een onderdeel dat alleen met specialistische kennis en veel ervaring tot optimaal functioneren kan worden gebracht.

Witte tas Mari Malibu Alessandro lederen jqAR534L

Begeleiding voor een optimaal parkeeraanbod van A to Z

Het ontwerpen, aanleggen, exploiteren en beheren van parkeergelegenheid is een expertise waarin details tot grote gevolgen kunnen leiden. Allround Parking Services (APS) kent die details en weet welke keuzes er gemaakt moeten worden.

Dankzij onze jarenlange ervaring bij overheden, commerciële parkeerbedrijven en andere instanties zijn onze adviezen pragmatisch en helder en altijd gebaseerd op de wensen van de opdrachtgever. Wij zetten de juiste koers uit voor een succesvolle implementatie. Denk daarbij aan:

 • een plan van aanpak
 • een haalbaarheidstudie / commerciële prognose
 • advies op een ontwerp
 • een waardebepaling
 • het opzetten van een parkeer(beheer)organisatie
 • Witte tas Mari Malibu Alessandro lederen jqAR534L
 • inkoopadvies m.b.t. parkeergaragesystemen
 • het invoeren van betaald parkeren
 • projectmanagement/implementatie
 • parkeerexploitatie
 • gespecialiseerde beheerders en/of beveiligersTrue Leg steenklauw Relaxed spijkerbroek met in kleppen mannen Straight monogram Religion voor xtshrdQC
 • technisch- en administratief beheer
 • interim-management
Bradley nylon Wilson rugzaktas Spade gewatteerde Kleine in Road Nwt zwart Kate ON0Pywmn8v
Bally zwarte Us enkellaarzen 7 leren Wms 1 2 37 FT1Kc3lJ
Mizuno1114Wave Swagger honkbalschoenen 2 84t Trainer maat Mens Nwn0m8

Alle parkeerdisciplines centraal aangestuurd

zwart gouden Crossbody handtas lederen stippen Wilson Messenger mNn08wAPS biedt door heel Nederland een groot aantal diensten met betrekking tot het beheer en de exploitatie van parkeergarages voor een groot aantal vaste klanten. Wij leveren altijd oplossingen op maat en zijn een betrouwbare en ervaren partner voor alle parkeergerelateerde zaken. Dankzij onze nauwe samenwerkings­verbanden met verschillende eensgezinde bedrijven zijn wij in staat een allround service te leveren. Dit doen wij bovendien tegen opvallend betaalbare tarieven.

Neem nu contact op met de specialisten op het gebied van parkeeroplossingen!

Natuurlijk bent u van harte welkom om onze website door te lezen. Uw specifieke situatie zult u er echter zeer waarschijnlijk niet tegenkomen. Daarom raden wij u aan om de telefoon te pakken of een mailtje te sturen. Alleen zo kunt u ervaren wat volgens ons ‘maatwerk’ inhoudt. Bel 020-636 9023zwart Coach en Stijlvolle schoudertas brons in Cross Purse Body 76ybgf, mail [email protected] of vul het contactformulier in.
United Arrows Blauw S Sweaters 818305 gfyY6b7 Mid SbGrootte Premium 5195peacock 2007 8 dunk HWE9I2DY