Wayuu hand geweven646 Mochila Authentieke tas j3LR54A
Microburst Dames One Fashion Sneaker Skechers Up pSUGqzMV
Zet ervaren specialisten in bij inrichting, aanleg, bouw, onderhoud en administratie van uw parkeergarage of parkeerterrein.

Bel nu 020-6369023 om uw specifieke parkeeruitdaging voor te leggen aan een deskundige van APS.

Wayuu hand geweven646 Mochila Authentieke tas j3LR54A

Elke parkeersituatie vraagt om zijn eigen aanpak

Het managen van een parkeerlocatie is geen vanzelfsprekend werk waar u dagelijks of zelfs wekelijks mee bezig bent. Als woningbouwcorporatie, pensioenmaatschappij, projectontwikkelaar, VVE-beheerder, werkgever, belegger, ziekenhuis of gemeente heeft u andere dingen aan uw hoofd dan het inrichten of beheren van parkeerfaciliteiten.

Wayuu hand geweven646 Mochila Authentieke tas j3LR54AToch hoort het erbij: in alle grote ontwikkelprojecten, overal waar veel bewoners, werknemers, bedrijven of consumenten samenkomen, zijn parkeeroplossingen onderdeel van het totale projectplan. Een onderdeel dat alleen met specialistische kennis en veel ervaring tot optimaal functioneren kan worden gebracht.

Wayuu hand geweven646 Mochila Authentieke tas j3LR54A

Begeleiding voor een optimaal parkeeraanbod van A to Z

Het ontwerpen, aanleggen, exploiteren en beheren van parkeergelegenheid is een expertise waarin details tot grote gevolgen kunnen leiden. Allround Parking Services (APS) kent die details en weet welke keuzes er gemaakt moeten worden.

Dankzij onze jarenlange ervaring bij overheden, commerciële parkeerbedrijven en andere instanties zijn onze adviezen pragmatisch en helder en altijd gebaseerd op de wensen van de opdrachtgever. Wij zetten de juiste koers uit voor een succesvolle implementatie. Denk daarbij aan:

 • een plan van aanpak
 • een haalbaarheidstudie / commerciële prognose
 • advies op een ontwerp
 • een waardebepaling
 • het opzetten van een parkeer(beheer)organisatie
 • Wayuu hand geweven646 Mochila Authentieke tas j3LR54A
 • inkoopadvies m.b.t. parkeergaragesystemen
 • het invoeren van betaald parkeren
 • projectmanagement/implementatie
 • parkeerexploitatie
 • gespecialiseerde beheerders en/of beveiligersPittsburgh DooneyBourke Steelers Medium rugzak Nfl Murphy dxBeCo
 • technisch- en administratief beheer
 • interim-management
Alessandrini Makeoffer Shirt Blues 23 Szm Daniele Man C6285r339no3501 vlas Italië SpzUMV
Cerniera Leather Bag Purse Madras Zeldzaam Prada Doctor ZkuPXiO
Us ~ 5 Leren Hippy Dr Weide Zwart England Doc Rare Martens Vk7 Laarzen 3j4Rc5ALq

Alle parkeerdisciplines centraal aangestuurd

Salvatore Satchel Ferragamo Vintage handtas zwart medium damestas 9EHID2APS biedt door heel Nederland een groot aantal diensten met betrekking tot het beheer en de exploitatie van parkeergarages voor een groot aantal vaste klanten. Wij leveren altijd oplossingen op maat en zijn een betrouwbare en ervaren partner voor alle parkeergerelateerde zaken. Dankzij onze nauwe samenwerkings­verbanden met verschillende eensgezinde bedrijven zijn wij in staat een allround service te leveren. Dit doen wij bovendien tegen opvallend betaalbare tarieven.

Neem nu contact op met de specialisten op het gebied van parkeeroplossingen!

Natuurlijk bent u van harte welkom om onze website door te lezen. Uw specifieke situatie zult u er echter zeer waarschijnlijk niet tegenkomen. Daarom raden wij u aan om de telefoon te pakken of een mailtje te sturen. Alleen zo kunt u ervaren wat volgens ons ‘maatwerk’ inhoudt. Bel 020-636 9023Diophy Design Leather Studded Clutch Brown 2eWEDYIH9, mail [email protected] of vul het contactformulier in.
eu Vrijetijdskleding ~ L Heren Shirt Guess Heren bfYyv6g7 Wool Gail Sz verfraaid SpadePurple Kate 8 Dress rCoWxdeB