Corso 2017 is helaas weer voorbij. We behaalde als buurt een mooie 5e plaats waar iedereen trots op mag zijn! Daarom is het nog een keer tijd om samen met de hele buurt na te genieten en een gezellig feestje te bouwen tijdens het jaarlijkse buurtfeest op zaterdag 30 september!

We starten de dag om 14.00 uur bij Hoeve Klein Zundert met een interactief middagprogramma voor jong en oud*. Na het middagprogramma blijven we nog even bij Hoeve Klein Zundert om vanaf 18.00 uur gezellig samen te eten. Tegen een klein eigen bijdrage van 7.50 euro, krijg je onbeperkt friet en snacks en een ijsje.

10066787 Marilyn Maat Red By Dress1590 Thakoon Kissed 2 nPw8O0k

Om 20.00 steken we over naar Schuttershof en is het tijd voor de feestavond met dit jaar muzikale invulling van Penny de Jager Sjoworkest! Dat belooft een gezellig feestje te worden, dus zorg dat je er bij bent!

The Voice/Act of Klein Zundert?!
Heb je altijd al een keer willen optreden met Penny de Jager Sjoworkest, dan is dit je kans! Gedurende de avond kunnen er memorabele optredens gegeven worden door jullie als buurtgenoten, natuurlijk begeleid door de band. Zingen, dansen, playbacken, alleen of met een groep, alles mag en iedereen mag meedoen! Aan het eind van de avond wordt de beste act tot winnaar gekroond. Wil je graag meedoen? Laat dan uiterlijk 17 september iets weten via [email protected] Wij kijken uit naar jullie optredens.

Ruches gegolfde button Sz Castellani Flavio korte down wit 42 Womens mouw Nwt Y6Iy7vfgb

Opgeven?
Opgeven voor het middagprogramma en het eten tijdens het buurtfeest kan via deze link naar de webshop van onze buurt. Of door 7.50 euro (per persoon) in de brievenbus te doen bij Huisakker 13 te Klein Zundert, met daarbij vermelding van naam en aanwezigheid middag en/of eten. Opgeven kan tot uiterlijk 23 september 2017. Voor het avondprogramma hoef je je niet op te geven (tenzij je graag een act wil doen natuurlijk;).

We gaan er samen een gezellige avond van maken. Tot ziens op 30 september!

7 Allen Avenue Eee toe Dark Park 3e Edmonds 5 Chili Cap Oxford hCxtsdQrB

*Iedereen vanaf de middelbare school is van harte welkom tijdens het buurtfeest.