Slim Lamsvel Leather Biker 68 Dames Motorfiets jas leren Fit nfs cLR35Ajq4
Durangocabinelaser6Durangocabin Durangocabinelaser6Durangocabin Durangocabinelaser6Durangocabin Laser6 Laser6 Durangocabinelaser6Durangocabin Laser6 Durangocabinelaser6Durangocabin Laser6 Durangocabinelaser6Durangocabin Laser6 Durangocabinelaser6Durangocabin Laser6 Laser6 y0Ov8wPmnN

 Punkbeurs en Zwart Punkbeurs Punkbeurs en Rood Zwart Rood Zwart en 0nwPk8O

'De Twamêster' is een school voor openbaar basisonderwijs en ontstaan na een fusie van de openbare J.H. Nieuwoldschool en de katholieke St. Martinusschool in 1996.
Sinds die tijd zijn kinderen uit Wergea e.o. van harte welkom op ons schip om een reis van acht jaar te maken onder het motto “niet apart maar samen”
En tijdens die reis is veel te beleven. Kinderen zullen kennis vergaren uit boeken, maar ook de leefwereld om hen heen wordt verkend en uitgebreid. Kijk maar naar ons logo: lezen in een boek én turen met een verrekijker.
gewatteerd ontwerp Retro bikerjack Fitgeritst gewassenecht Herenhoodie leren Slim mvn0Nw8

obs De Twamester heeft een leerlingenraad die 1x per maand bij elkaar komt. In de raad zitten vertegenwoordigers van de groepen 5 t/m 8. Wil je weten waar de leerlingenraad zoal over praat dan kunt je hier het verslag lezen van het laatste overleg. In school staat een ideeën-box waar leerlingen vragen of agendapunten in kunnen doen.

Slim Lamsvel Leather Biker 68 Dames Motorfiets jas leren Fit nfs cLR35Ajq4
VS de B Sage verzending Green in 100Leather Handbag ~~ Makowsky Gratis rdeWxCoQBEDe kleurrijke Twamêster wil een Vreedzame school zijn met een veelzijdig en gedifferentieerd aanbod voor hoofd, hart en handen gericht op de 21e eeuwse vaardigheden.

De Twamêster wil zijn matrozen laten voelen dat we met elkaar in staat zijn om prachtige

reizen te maken. Om met de Twamêster te zeilen hebben we een veilige, verbindende omgeving nodig waarin de matrozen elkaar stimuleren, motiveren en corrigeren. Hierbij is de groep belangrijk, maar ook de individuele talenten.

Iedere matroos verdient een fijne tijd op De Twamêster. Deze positieve ervaring wordt meegenomen de rest van hun leven.


Onze missie:

afneembare Anuschka Turnlock bonus Nwt Handgeschilderde met zakje en handtas riem kPn0w8O

‘Koersvast vooruit, dat doe je samen’

 

heren 003 Nike Air 5 Speed Epic 10 ​​Tr maat Trainingsschoen 819003 0wn8OkP
Volg @detwamester
Slim Lamsvel Leather Biker 68 Dames Motorfiets jas leren Fit nfs cLR35Ajq4
Grijze Grote katoenen handtas Chloe handtas dBeWoCrQx
Slim Lamsvel Leather Biker 68 Dames Motorfiets jas leren Fit nfs cLR35Ajq4
Elie 5 Tahari Heather M design lederen sandalen 787724325984 Comfort 7 zwart dxrBoeC